Thomas & Friends mijn eerste activiteitentrein

€ 30,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Allemaal instappen voor een fantastische, interactieve speelervaring met Thomas & Friends. De Thomas activiteitentrein van Fisher-Price gaat samen met jouw kind een fantastisch ritje maken en een lading afleveren op de boerderij.
Druk op het knopje op de eerste goederenwagon. Een koe springt omhoog en je hoort het geluid van een koeienbel. Druk op het schuifje op het tweede wagonnetje. Een schattig nestje met kippen springt omhoog en je hoort 'piep' geluidjes. Kinderen kunnen Thomas en zijn wagonnetjes voortduwen. Draai zijn stoomwolk en je hoort een klikgeluidje.
Thomas activiteitentrein boordevol activiteiten die de oog-handcoördinatie bevorderen en de fantasie en de zintuigen van kleintjes stimuleren.
Vanaf 12 maanden speelgoedtrein Thomas met twee goederenwagonnetjes die niet verwijderd kunnen worden Goederenwagonnetjes met echt draaiende wielen kunnen op de bevestigingspunten heen en weer bewegen.

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen.

Thomas de Trein
Thomas de Trein is de bekende locomotief uit de tv-serie Thomas De Stoomlocomotief. Samen met zijn vrienden maakt Thomas een heleboel avonturen mee op het eiland Sodor. Met het aanbod Thomas treinen en sets is de wereld van Sodor binnen handbereik.