PLAYGRO babygym

€ 60,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De Playgro Ball Playnest Activity Gym beschikt over 4 speelopties. Aan te passen aan de voorkeuren van de baby voor heel veel speelplezier. Maar bovenal verleng je hiermee de levensduur van dit product. Het is een speelkleed en ballenbak in één. Deze ballenbak wordt geleverd met 32 kleurrijke, BPA-vrij plastic ballen, die je aan een zijwand kan bevestigen als een beveiligde speelruimte of in de bak kan plaatsen om ermee te spelen! Ook is deze Activity Gym voorzien van 4 leuke afneembare hangspeeltjes: een spiegeltje, een zachte pluche leeuwtje, een zebra met klikklak ringen en een met water gevulde bijtring om pijnlijk tandvlees te verzachten! Ze kunnen individueel gebruikt worden al dan niet via de eenvoudige schakels aan de kinderwagen of het reisstoeltje bevestigd worden.

Deze Playgro Ballnest Activity Gym beschikt over zachte wanden die kunnen worden vastgemaakt omlaag of omhoog volgens jouw voorkeur.
Optie 1: Gebruik het als een speelkleed met de zachte wanden naar beneden bevestigd en met de hangende speeltjes in de speelboog.
Optie 2: Creëer een beveiligde speelruimte door de zachte wanden omhoog te bevestigen zodat de baby niet van het kleed kan rollen.
Optie 3: Gebruik de losse kleurrijke ballen voor in de ballenbak in combinatie met de speelbogen met hangende speeltjes voor extra veel speelplezier.
Optie 4: Verwijder de speelbogen van de ballenbak voor een nog grotere speeloppervlakte in combinatie met gekleurde ballen.

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.
Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen.

Kenmerken:.

- 1 speelmat voor 4 ontwikkelfasen!
- 32 kleurvolle plastic ballen
- De watergevulde bijtring is los te maken
- Afneembare hangende speeltjes