Goliath Vos laat los kinderspel

€ 20,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De gemene vos van Goliath is net het kippenhok binnengedrongen. Gelukkig is hij zo onhandig dat hij over zijn eigen broek struikelt. Zo hebben de kippen nog de kans om ongedeerd te ontsnappen.

De speler die het beste een kip na kan doen mag beginnen. Het spel verloopt kloksgewijs. De speler die aan de beurt is rolt de dobbelsteen en stopt zoveel kippen als aangegeven in de broek van de vos. De kippen mogen in alle zakken gelegd worden. Voor het einde van de beurt, moet de speler eenmaal op het hoofd van de vos drukken tot je een klikgeluid hoort. Wanneer er niets gebeurt, is de volgende speler aan de beurt.

Maar let op! Omdat de vos zo hebberig is, verliest hij vanzelf zijn broek! Red zo snel mogelijk alle kippen wanneer dat gebeurt! Vang ze één voor één en stop ze in je kippenhok. Maar wees voorzichtig… je mag ze maar met één hand pakken!

Elk kippenhok heeft 5 lege plekken. De eerste speler die alle plekken heeft gevuld met een kip, roept ‘Vos laat los!’ Hierna is het spel afgelopen, deze speler is de winnaar.